Nova junta, “nous” objectius

Com ja deveu saber, en la darrera assemblea general Ordinària de l’associació es va fer un relleu en la junta de la Banqueta. Aquesta assemblea es va celebrar el passat 21 d’agost.

La nova junta de la banqueta queda definida de la següent forma. Pren el relleu en la presidència Pere Olivart que estarà acompanyat de dos vice-presidents, Eduard Álvarez i Aïda Vallés. La tresoreria seguirà en mans d’en Ramon Jové i la secretaria serà responsabilitat de l’Eva Guiu. En Francesc Gaya actuarà com a vocal.

El nou equip de treball ja s’ha posat en marxa i en breu es reunirà amb els alcaldes de Les Borges Blanques i de Juneda per tal de presentar-se, per compartir inquietuds i buscar complicitats.

Aquesta nova junta es marca dos “nous” objectius molt clars per als propers anys. Posem la paraula “nous” entre cometes perquè també podrien ser considerats com a velles reclamacions. Les metes que pretenem aconseguir a curt-mig termini són les següents:

1- Promoure la conservació i preservació de les Banquetes arbrades i aconseguir-ne la protecció legal.

2- Potenciar-ne la imatge exterior, augmentar la massa social de socis i incrementar la xarxa de voluntaris per la banqueta.

A més recordem que al 2016 celebrarem el 25è aniversari de la Banqueta. Un bon moment que aprofitarem per recordar totes les persones que han format part de forma més o menys activa de la banqueta. Si encara tenim aquest magnífic passeig arbrat és gràcies a tota aquesta gent (no citarem noms per no descuidar-nos de ningú)

Properament també us anunciarem el calendari d’activitats pel darrer trimestre d’aquest any. Tres mesos força carregats d’activitats.

Ara mateix, tenim una barreja d’emocions i pensaments en aquest moment de relleu. D’una banda ganes de treballar, de dedicar-hi temps i esforç però de l’altra banda la incertesa sobre els projectes que es poden desenvolupar en els propers mesos a la quarta sèquia (recordeu les obres efectuades fa dos tardors). Per això, animem als membres de la Banqueta a seguir actius i als que encara no són socis, que facin un pas endavant i ens ajudin a mantenir aquest magnífic paratge. Cada cop són més els passejadors, corredors o ciclistes que transiten per la quarta sèquia o pel Canal principal. Tots ells ens han d’ajudar a mantenir la banqueta viva i arbrada.

Finalment, volem aprofitar aquestes línies per donar les gràcies al president sortint: Eduard Porta per la feina feta (moltíssima) i fer-li saber que esperem que segueixi treballant per la banqueta i en pro del medi ambient.

Salut i Banqueta!

La junta de la Banqueta

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: