Pròximes activitats de l’ADPN La Banqueta

Us volem fer coneixedors de les properes activitats que durem a terme.

En ple debat sobre la idoneïtat o no, de reobrir Tracjusa (podeu llegir el nostre posicionament al respecte clicant en aquest enllaç: https://labanquetadejuneda.files.wordpress.com/2016/10/2016_oct_comunicat-banqueta_reoberturatracjusa.pdf) introduint-hi el tractament de residus urbans volem oferir-vos dos xerrades que ens demostrin que els purins i les deixalles tenen el seu propi camí. facin qüestionar-nos si els actuals models de consum i . Per això, el 10 de març (20:00 al Complex Cultural) parlarem de la recollida de brossa amb el sistema “Porta a Porta”. En aquesta xerrada intervindran en Ramon Queralt, ambientòleg i cosnultor de la Llena Ambiental i n’Adrià Bertran, veí de Juneda i usuari d’aquest sistema de recollida a la població de Sort. També ens questionarem si l’actual model de consum és adequat i que podem fer per canviar-lo.

Mes endavant, el 16 de febrer (20:30 al Complex Cultural), en Gerard Batalla (pagès, recuperador de llavors i membre de la plataforma Som el que Sembrem) ens oferirà una xerrada sota el títol: “Pagesia, ramaderia i alimentació. Cap a on anem?” farà questionar-nos si els actuals models agraris i ramaders són sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. També visualitzarem un documental que ens explicarà la situació del sector porcí a Catalunya.

D’altra banda el dia 11 de febrer, a les 9:30 tindrà lloc una trobada feinera per netejar i desbrossar el racó del Marca. Hi haurà esmorzar per a tots els voluntaris i voluntàries.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s