Jornades de voluntaris al Parc de la Banqueta de Juneda.

Durant aquest estiu l’associació la Banqueta ha desenvolupat tres jornades de voluntariat a l’entorn del Parc de la Banqueta.

La primera es desenvolupà el passat 10 de juliol i es van desbrossar i regar els arbres plantats en una “festa de l’arbre” organitzada per la mateixa entitat fa tres anys endarrere a la partida de Cantacorbs, tocant al Canal Principal d’Urgell.

En les altres dues trobades, 25 de juliol i 2 d’agost, la tasca s’han centrat en adequar el recorregut cara a la tradicional caminada nocturna “La Lluna i la Banqueta” que es celebrarà el proper divendres 11 d’agost. Una quinzena de voluntaris han participat en aquestes jornades realitzant tasques de desbrossadora, poda, selecció de rebrots i recollida de deixalles a l’entorn dels salts de la Primera i la Segona Màquina.

burst

La junta de l’associació la Banqueta ha aprofitat aquestes jornades per fer notar als assistents el seu malestar vers els incompliments dels acords per part de la Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell davant les obres realitzades a la Quarta Sèquia en el passat hivern.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s