Dissabte complert de l’Associació la Banqueta.

Aquest dissabte 18 de novembre l’Associació en Defensa del Patrimoni Natural La Banqueta de Juneda organitzà una jornada plena d’activitats. Més de 40 persones van participar en els diferents actes.

Ja de bon matí, els voluntaris i voluntàries de l’associació van realitzar tasques de manteniment al Parc de la Banqueta (Quarta Sèquia del Canal d’Urgell) en el tram comprès entre el pont de la Carretera de Torregrossa i el Racó del Marca.

IMG_20171118_113604.jpg

Seguidament al migdia es celebrà un dinar de germanor i acte seguit es desenvolupa l’assemblea general ordinària de l’associació. Aquests dos actes tingueren lloc a l’eco-centre Les Obagues.

IMG-20171118-WA0009

En l’assemblea, a més de repassar els comptes de l’associació i fer el balanç de les activitats fetes, es reiterà la necessitat d’exigir a la Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell que dugui a terme els acords presos i que resten pendents (reposició d’arbrat, instal·lació d’un sistema de reg i altres) en el tram de la Quarta Sèquia on l’any es van realitzar obres de revestiment de la llera. Per unanimitat, també es renovà el posicionament d’oposar-se al projecte de reobertura de Tracjusa, mentre aquest mantingui la voluntat de tractar-hi residus.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s