Per una economia solidària i respectuosa amb el medi ambient

Divendres 16, en Josep Manel Busqueta va realitzar una ponència a Juneda sota el títol “Per una economia solidària i respectuosa amb el medi ambient”.  En la jornada va criticar les desigualtats socials i els perjudicis en el medi ambient que provoca l’actual sistema econòmic i ens va parlar sobre com avançar cap a una economia solidària. També aprofità l’ocasió per donar a conèixer l’impuls que es vol donar a l’economia solidària a través dels ateneus cooperatius,  coordinats a les nostres comarques per l’Ateneu Ponent Coopera.

Aquesta jornada ha estat organitzada per l’ADPN La Banqueta de Juneda dins el cercle de xerrades sobre Economia i Ecologia. Divendres vinent es realitzarà una nova ponència sobre la banca ètica, a càrrec de Martí Boneta, voluntari d’Oiko crèdit Catalunya.

3 respostes a “Per una economia solidària i respectuosa amb el medi ambient

  1. Molt interessant la xerrada de Busqueta. Cal recordar les coses que els granets de sorra que aportem individualment no tenen mai tant de poder com l’actuació de l’Administració en una sola llei, sempre es posar en marxa amb el mecanismes adequats però es compleixi:
    https://www.ara.cat/societat/creuers-barcelona-contaminacio-ambiental-turisme-massificacio_0_1582641948.html
    Hauríem de tenir en compte d’on surten els membres del Parlament per a fer una predicció de què en podem esperar, amb independència o sense:
    http://www.elcritic.cat/actualitat/mes-enlla-de-puigdemont-radiografia-dels-diputats-de-junts-per-catlalunya-20790#.Wnhd7KtH4fo.facebook
    Salut!

    M'agrada

  2. “Sacrifici de bestiar als escorxadors i producció de carn de caça silvestre als establiments de manipulació autoritzats a Catalunya”, Sacrifici a Catalunya l’any 2016, Agència de Salut Pública de Catalunya [molt entenedor, moltes taules ràpides i clares d’entendre, apte per a tots els públics]:

    Feu clic per accedir a cataluñasacrificios.pdf

    Anuari estadístic de Catalunya. Sacrifici de bestiar, per espècies, per anys:
    http://www.idescat.cat/pub/?id=aec&n=457&t=2016

    Salut!

    M'agrada

Deixa un comentari