Jornada de voluntariat a la Banqueta de Juneda

Instantània de la jornada (PO)

El diumenge 24 de gener voluntaris i voluntàries de l’Associació la Banqueta van realitzar tasques de manteniment al Parc de la Banqueta (Quarta Séquia dels Canals d’Urgell).

Una quinzena de participants es van organitzar en grups de treball per efectuar les següents actuacions: poda i desbrossada de l’arbreda, neteja i instal·lació de caixes niu i recollida de deixalles.

Instal·lació de caixes niu (EP)

La trobada ha tingut lloc entre els paratges de a Primera i la Segona Màquina i ha estat la primera d’aquest any. Al llarg de l’any, l’associació sol organitzar una desena de trobades d’aquest tipus. El 2021 és un any especial per l’entitat ambientalista, ja que celebra el seu trentè aniversari. Malgrat la situació i les restriccions actuals, la junta de l’entitat ja està pensant en diferents actes per commemorar l’efemèride.

D’altra banda i en un altre ordre de coses, la setmana passada des de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell van començar la reconstrucció del pont dels Teixits a les Borges Blanques. La nostra entitat, juntament amb l’Ateneu Popular Garriguenc i el Centre Excursionista Borges Garrigues vam demanar la seva restitució després de les obres d’entubament que es van executar l’hivern passat a l’encreuament del Riu Brugosa amb el Canal.

Reconstrucció del pont dels Teixits a les Borges Blanques. (EP)

One thought on “Jornada de voluntariat a la Banqueta de Juneda

  1. Bon dia banqueters de la Banqueta : veure la vostra constància, treball i estima pel nostre bé natural del poble i intercomarcal del país de Ponent, és alliçonador i encomiable, que us honora. Salut i República Confederal dels PC i Galeusca. L’exiliat lo Pere’l Salo.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: