L’ADPN La Banqueta encara un període de transició

Aquest passat dissabte dia 22 de maig es va celebrar a l’Ecocentre Les Obagues de Juneda l’Assamblea Extraordinària de l’ADPN La Banqueta, que tenia un únic punt en l’ordre del dia: la renovació de la Junta actual.

En l’assamblea, a la que van assistir-hi una vintena de socis i sòcies de l’entitat, es van exposar els motius pels quals es demana un relleu en la Junta i es van exposar diferents punts de vista i opcions de cara a intentar endreçar el futur a curt termini de l’entitat. Així mateix, es va posar en valor la -molta- feina feta per la Junta actual, i es van repassar alguns dels fronts i temes oberts en els que té presència o treballa actualment l’entitat.

Un moment de l’Assamblea Extraordinària (NH)

Tot i que no es va assolir l’objectiu pel qual s’havia convocat l’assamblea, ja que ningú va decidir fer un pas endavant i assumir la presidència que fins ara ostentava Pere Olivart des de fa 6 anys, es va decidir fixar un portaveu de l’entitat, figura que recaurà en Antoni Bertran, mentre s’entra en un període que podríem anomenar de transició, i que s’allargarà fins la propera Junta Ordinària que s’hauria de celebrar entre octubre i novembre del present 2021. En aquesta Junta Ordinària finalitzarà aquest període de transició i n’haurà de sortir una nova Junta directiva.

La dinàmica de treball acordada per aquest període de transició d’uns 6 mesos aproximadament, serà la de fer reunions de treball cada mes, en la que s’abordaran no només els temes actuals, sinó quin ha de ser el model de funcionament de l’entitat a partir d’ara, quins són els àmbits en els que es decideix intervenir, i com s’organitzen internament les persones que formaran part de la nova Junta. El nou portaveu comptarà amb el suport de tota la Junta actual mentre duri aquest període de treball transitori, assumint-ne les funcions.

Així doncs, l’ADPN La Banqueta encara uns mesos decisius pel futur de l’entitat. Encoratjem de nou a tothom que vulgui aportar quelcom o formar part d’aquesta renovació a fer un pas endavant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: