Nova junta i noves energies

Instantània de l’assemblea on s’ha elegit a Francesc Gaya com a nou president.

Avui, dissabte 13 de maig ha tingut lloc l’assemblea general ordinària de l’entitat on s’ha elegit una junta nova, que presidirà Francesc Gaya. La jornada s’ha desenvolupat a l’eco-centre Les Obagues i ha comptat amb la participació d’una vintena de socis.

En un matí boirós i fred, els assistents s’han reunit a les deu del matí per compartir un esmorzar de germanor i començar a parlar sobre el futur de l’entitat.

La jornada ha començat amb un esmorzar de germanor.

Seguidament s’ha realitzat una breu repàs sobre: l’estat dels comptes de l’associació, el nombre de socis, i de les activitats i accions realitzades en el darrer any. Un any força profitós amb nombroses actuacions dutes a terme; malgrat el període transitori de l’associació i la situació pandèmica en què ens trobem.

Pere Olivart, tancat la seva etapa a la presidència (2015 – 2021)

Acte seguit, s’ha abordat el tema de la renovació de la junta, on s’ha remarcat la necessitat de treballar per assolir un funcionament més coral i marcar bé quins són els objectius que cal abordar. Després de diferents intervencions i valoracions; Francesc Gaya, un històric de l’associació, ha decidit fer un pas endavant i assumir el repte de la presidència. Alba Minguella i Eduard Ruestes també han mostrat la seva voluntat d’implicar-se de forma més activa en la presa de decisions de l’entitat. La nova junta ha quedat constituïda de la següent forma:

  • Francesc Gaya, president.
  • Antoni Bertran, sotspresident i portaveu de l’entitat.
  • Ramon Jové, tresorer.
  • Biel Cardona, secretari.
  • Norbert Herrera, vocal i responsable de comunicació.
  • (*) Alba Minguella, vocal i coordinadora de Banqueta Xics.
  • (*) Eduard Ruestes, vocal.

(*) noves incorporacions a la junta

Tots els membres de la junta sortint han manifestat la voluntat de seguir lligats en el dia a dia de la Banqueta i a continuar treballant per dissenyar col·lectivament un nou model de governança més participatiu i eficient en la presa de decisions.

Finalment s’ha tancat la sessió anunciant les activitats programades pel que resta d’any. D’una banda, la presentació del llibre Aigua a les venes de Francesc Canosa que es realitzarà el dissabte 27 de novembre al Complex Cultural (19:30). Per altra banda, es tancarà l’any amb un taller d’elaboració de caixes niu que tindrà lloc al Salt Desfet, l’11 de desembre. Aquesta activitat està inclosa en el programa de Banqueta xics. També s’ha recordat que en motiu del trentè aniversari s’ha dissenyat una samarreta commemorativa (demana-la aquí!) i un calendari pel 2022.

Una vintena de socis han participat en l’assemblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: